• GRIP OP BUSINESS PERFORMANCE

  Gedegen analyse bevlogenheid op individueel & organisatieniveau
  Real time inzicht in de effecten van bevlogenheid op business performance
  Bevlogen leiderschap
  HR-processen voor meer bevlogenheid
  Performance coaching
  Inspirerend, praktisch, effectief en wetenschappelijk onderbouwd

WAAROM GRIP OP BUSINESS PERFORMANCE?

Bevlogen mensen hebben veel energie, zijn toegewijd aan hun werk en hun bedrijf en ervaren regelmatig flow. Dit is niet alleen prettig voor henzelf maar ook voor de onderneming waar zij voor werken. Bevlogen mensen presteren beter, verzuimen minder, gaan minder snel weg, werken effectiever samen en zijn in staat om het bedrijfs- en afdelingsbelang boven dat van henzelf te stellen.

Dat bevlogen mensen beter presteren wordt door onderzoek onderbouwd. Bedrijven met een groot aantal bevlogen medewerkers genereren tot 20% meer omzet en zijn tot 21% winstgevender, met hetzelfde aantal mensen. Bevlogenheid beïnvloedt dus daadwerkelijk de shareholder value en gelijktijdig de stabiliteit van een onderneming.

Steeds meer (inter)nationale organisaties erkennen dit en sturen niet alleen op reguliere KPI’s zoals omzet en winstgevendheid maar ook op het bevlogenheidspercentage. Want juist het combineren van deze cijfers geeft een helder inzicht in de financiële en mentale status van een onderneming.
 

HOE ONDERSTEUNEN WE BIJ BUSINESS PERFOMANCE?

ORGANISATIEONDERZOEK

Met behulp van de Energiemeter binnen GRIP worden zowel de bevlogenheid van de deelnemer, de oorzaken in de werkomgeving als de persoonlijke eigenschappen die bijdragen aan bevlogenheid achterhaald.

DASHBOARD

Bevlogenheid leidt aantoonbaar tot betere bedrijfsresultaten. Samen ontwikkelen we een dashboard waarin performance-informatie wordt gekoppeld aan bevlogenheid.

BEVLOGEN LEIDERSCHAP

Het management speelt een cruciale rol bij de totstandkoming van de bedrijfsresultaten door het vergroten van bevlogenheid. Wij leren managers met praktische interventies te sturen op bevlogenheid

HR-PROCESSEN

Wij ondersteunen uw HR-professionals om bij de selectie, ontwikkeling en beoordeling van uw mensen bevlogenheid als belangrijk criterium mee te nemen.

GRIP VOOR IEDEREEN

GRIP is een tool waarmee mensen zelfstandig online werken aan het vergroten van bevlogenheid. Op basis van de Energiemeter werken mensen gericht aan hun persoonlijke selectie van ontwikkel-modules

PERFORMANCE COACHING

In een gemiddelde organisatie is 85% van de medewerkers nog niet bevlogen. Hier is een groei in bevlogenheid en performance mogelijk! De persoonlijke aandacht van onze coaches helpt hen groeien