• VERSTERK JOUW DIENSTVERLENING

    Online ontwikkeling en communicatie
    State of the art content
    Positief, praktisch, effectief en wetenschappelijk onderbouwd
    Actuele HR-thema’s en HR-analytics
    Een netwerk van hoogwaardige partners

WAAROM GRIP?

GRIP is een tool waarmee deelnemers zelfstandig kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen diverse HR-thema’s. Als GRIP gecombineerd wordt met specialistische online en offline dienstverlening dan zijn de resultaten nog beter! Wij zijn daarom altijd op zoek naar goede partners.

Ben jij op zoek naar een online tool om jouw dienstverlening voor mensen en organisaties te verdiepen en versterken? Een tool waarmee je kunt meten én die ondersteuning biedt bij de ontwikkeling van mensen? Of ben jij op zoek naar een online platform waarbinnen jij met coachees en deelnemers kan communiceren? Kies dan voor GRIP!
 

Coachen met GRIP

Het percentage mensen met stressklachten blijft maar groeien en daarmee blijft de vraag naar in stress gespecialiseerde coaches groeien. Coaches die begrijpen hoe stress werkt, hoe stress veroorzaakt wordt en hoe mensen kunnen herstellen van stress. Maar vooral coaches die begrijpen dat de sleutel voor verandering bij de coachee zelf ligt. De kans dat de maatschappij minder stressvol zal worden is klein. De kans dat jij met jouw coachee gaat begrijpen wat hem/haar drijft om (te) hard te werken is veel groter. En daarnaast een heel interessante puzzel. 
Je kunt onze tool GRIP goed gebruiken om zowel de ernst als de oorzaken van de stressklachten van jouw coachee in kaart te brengen. Daarnaast kan je coachee tijdens jullie traject zelfstandig online opdrachten doen om energie te vergroten en stress te verlagen.
 
Wil jij gebruik maken van deze tool tijdens jouw coachtrajecten en/of wil je opgeleid worden door GRIP in het coachen op het vergroten van energie en het verlagen van stress? 
 

ONZE PARTNERS


ANDEREN OVER GRIP

WELKE DIENSTVERLENERS GEBRUIKEN GRIP?


Coach, counselor, trainer

GRIP helpt je om de verbinding tussen jouw werklocatie en de werkplek van je cliënten te maken.

Organisatie-veranderaar

GRIP helpt je om mensen in je verandertraject energiek mee te krijgen. Want dan werkt de verandering pas echt goed.

Doorverwijzer

Soms kunnen mensen GRIP gebruiken om gezond en vitaal aan het werk te zijn en te blijven. Zet jij ze op het goede spoor?