• MAAK WERK VAN JEZELF

  Jouw online tool - 24/7 beschikbaar
  Ieder zijn eigen coach
  Online sterker worden
  50 modules, 70 scans
  Inspirerend, praktisch, effectief en wetenschappelijk onderbouwd
  Heb jij GRIP nodig?

WAAROM GRIP?

De wereld verandert snel. Er zijn veel prikkels. We willen veel én er worden veel eisen aan ons gesteld. Dit geeft soms stress. 

Binnen GRIP zien wij stress als een gegeven. Niemand kan dit veranderen of voor ons oplossen. Stress hoeft geen probleem te zijn als er voldoende energie tegenover staat. Jij hebt zelf de kans en de vrijheid om te zorgen dat je voldoende energie hebt. Door je leven en werk weer in eigen hand te nemen. Want het leven is mooi en werken is leuk. 

Je kunt je energie vergroten door je psychologische fitheid en duurzame inzetbaarheid te vergroten. Door grip te krijgen op jezelf en de omstandigheden. Door de dingen te doen die waarde hebben en energie geven. Door er uit te halen wat er in zit. GRIP ondersteunt je hier graag bij. Want GRIP gelooft in mensen en GRIP gelooft in jou.

Vraag GRIP aan!

SAMENWERKING ONVZ

GRIP en ONVZ werken samen vanuit gemeenschappelijke waarden zoals maximale keuzevrijheid en eigen regie. ONVZ en GRIP zien een goede gezondheid als één van de belangrijkste voorwaarden om met energie te kunnen werken en gelukkig te zijn. Vanuit deze visie biedt ONVZ verzekerden met Werkfit de mogelijkheid om een persoonlijke healthcheck te doen met GRIP. ONVZ neemt de kosten hiervan voor haar rekening, dus als Werkfit verzekerde betaal je zelf niets. En heel belangrijk: bij GRIP staat privacy hoog in het vaandel. De resultaten van jouw healthcheck zijn dus strikt persoonlijk en worden dan ook met niemand gedeeld, ook niet met ONVZ.  

Ben je verzekerd voor Werkfit en heb je interesse, klik dan hier.   

Ben je niet verzekerd maar wil je toch GRIP aanvragen, klik dan op de blauwe knop hieronder. 

Vraag GRIP aan!

WAT IS GRIP?

GRIP is een online ontwikkel tool die er helemaal op is gericht om jou te helpen met meer energie en minder stress door het leven te gaan. Om de beste versie van jezelf te zijn.

0 Modules

Ondersteunen je met kennis, inspiratie, inzicht en oefening om anders te kijken, anders te voelen en anders te doen.

0 Video's

Zijn er speciaal voor je geselecteerd. Om te lachen, te leren en vooral anders tegen zaken aan te kijken.

0 Coaches

Zijn gecertificeerd om jou op afstand te ondersteunen op jouw ontwikkelpad naar meer energie en minder stress.

Porto

0 Scans

Zijn voor jou ontwikkeld om inzicht te krijgen in je talenten, persoonlijkheid, drijfveren en waarden.

0 Opdrachten

Hebben onze coaches voor jou ontwikkeld. De opdrachten helpen je te reflecteren op je gedachten of te experimenteren met nieuw gedrag in jouw eigen praktijk.

0 Participants

Gingen je voor. Ben jij de volgende persoon die zelf aan het roer van energie gaat zitten?

HOE WERKT GRIP?

Startmeting 

Met de startmeting meet je hoeveel stress en energie je hebt (weergegeven in een batterijscore) en waar je energie en stress vandaan komt.

 Advies 

Op basis van jouw scores geeft GRIP je een advies over te volgen ontwikkelmodules. Deze selecteer je zelf op je ontwikkelpad.

 Ontwikkelen

In de modules vind je kennis, inspiratie, opdrachten en scans. Je doorloopt ze in je eigen tempo en leert zo je eigen stress en energie te bepalen.

 Resultaatmeting

2-wekelijks bereken je je batterijscore opnieuw. Zo houd je je energie in de gaten. Na afloop van elke module meet je hoe je bent gegroeid.


ANDEREN OVER GRIP

WAAR KUN JE AAN WERKEN BINNEN GRIP?

Minder stress

Stress kun je voorkomen, maar als het eenmaal zover is dan zul je er wel van moeten herstellen. Binnen GRIP word je ondersteund om te herstellen van je stressklachten of burn-out.

Psychologisch fit

We vinden het allemaal normaal om ons lichaam te trainen. We doen het niet altijd maar we weten wel dat het goed is. Wist je dat je je geest ook kunt trainen? GRIP is jouw eigen mentale sportschool.

Zinvol werk

Zinvol werk dat past bij jouw waarden en talenten helpt om energiek en gelukkig te zijn. Maar je droombaan hoef je niet altijd te zoeken. Die kun je ook creëren. GRIP helpt je met job crafting.

Positieve relaties

Verbondenheid met anderen is een basisbehoefte van de mens. Het maakt je ook effectiever in je werk. Binnen GRIP leer je hoe je positieve relaties creëert met anderen in je werkomgeving

Regie op je werk

Heb jij het gevoel dat je grip hebt op je tijd en de dingen doet die werkelijk belangrijk voor je zijn? GRIP ondersteunt je om jouw leven op je eigen manier vorm te geven zoals jij dat écht wilt.

Groeien in je werk

We hebben allemaal het gevoel nodig dat we goed zijn in ons werk en groeien en ontwikkelen. Daar kun je zelf veel aan doen. GRIP helpt je hierbij!