• MEDEWERKERSONDERZOEK IN BEWEGING

  Meting én beweging
  Betrouwbaar inzicht in bevlogenheid en werkstress
  Werkbelevingsonderzoek, PMO en RI&E in één
  Beweging door online (team)ontwikkeling en online coaching
  Borging door leiderschapsontwikkeling
  HR-analytics

WAAROM GRIP OP MEDEWERKERSONDERZOEK?

Het doel van het gemiddelde medewerkeronderzoek is om betrouwbare inzichten te krijgen die leiden tot verbetering. Dit doel wordt niet altijd gehaald. Veel medewerkersonderzoeken zijn onbetrouwbaar, meten slechts een beperkt aantal aspecten of worden niet ingezet voor verandering.

Binnen GRIP doen we onderzoek dat betrouwbaar en veelomvattend is en dat werkelijk tot verandering leidt.
Prof. dr. Wilmar Schaufeli ontwikkelde een vragenlijst die kan worden ingezet als werkbelevingsonderzoek maar ook als preventief medisch onderzoek. Met de individuele feedback en het persoonlijk advies gaan  medewerkers zelf aan de slag in GRIP. Zelfstandig waar mogelijk en ondersteund waar nodig. 

 Hoewel ik al 40 jaar onderzoek doe naar mentale energie van mensen, besef ik mij dat het uiteindelijk gaat om wat je ermee doet. Daarom is GRIP een uniek platform dat uitstekend aansluit bij de behoefte van mensen en organisaties om naast waardevolle inzichten ook een positieve beweging in te zetten. In ieders belang.

(prof. dr. Wilmar Schaufeli)

HOE ONDERSTEUNEN WE BEWEGING IN MEDEWERKERSONDERZOEK?

OVERZICHTELIJKE RAPPORTAGES

Met uitmuntende analyses en stuurinformatie en overzichtelijke dashboards voor uw teams houden we een goede balans tussen gedegen informatie en gebruikersvriendelijkheid.

ONLINE COACHING

GRIP biedt alle medewerkers de ondersteuning van een online coach. Pro-actief, op basis van de resultaten uit de GRIP startmeting. Buiten de werkgever om, zodat anonimiteit gewaarborgd is.

TEAMONTWIKKELING

Binnen GRIP worden niet alleen individuen ondersteund bij hun persoonlijke ontwikkeling maar kunnen teams ook samen werken aan hun teameffectiviteit zodat zij makkelijker hun teamresultaten realiseren

LEIDERSCHAP ONDERSTEUNING

Met on-site ontwikkelprogramma’s leren we managers om bevlogen leiding te geven en GRIP te gebruiken. Ze leren hoe ze het gesprek met hun teams en medewerkers op een goede manier voeren

ONLINE COMMUNICATIE EN PARTICIPATIE

Met nieuwsbrieven, blogs, en columns houden we uw medewerkers 1 jaar lang scherp en stimuleren we gebruik van GRIP

IMPLEMENTATIE VAN VITALE CULTUUR

GRIP zorgt voor een vitale cultuur. Elk kwartaal komt de Raad van Vitaliteit bijeen. In deze stuurgroep worden GRIP-data en businessdata gecombineerd om acties te evalueren en te initiëren.