• MAAK WERK VAN JE MENSEN

  Online ontwikkeling en coaching die werkt
  Positief, praktisch, effectief en wetenschappelijk onderbouwd
  State of the art medewerkeronderzoek
  Grip op duurzame inzetbaarheid en performance
  Actuele HR-thema’s en HR-analytics
  Bereken jouw GRIP-opbrengsten

WAAROM GRIP?

GRIP gelooft in mensen en hun vermogen zichzelf te versterken en er uit te halen wat er in zit. GRIP is een tool waarmee je medewerkers zelfstandig online kunnen werken aan het verminderen van stress, het vergroten van hun energie en het versterken van hun persoonlijk leiderschap. GRIP geeft inzicht en de mogelijkheid voor een gerichte individuele aanpak. GRIP verhoogt duurzame inzetbaarheid; GRIP stimuleert eigen regie en verantwoordelijkheid; GRIP voorkomt uitval en GRIP draagt bij aan het realiseren van organisatiedoelstellingen.

ONZE KLANTEN

OPLOSSINGEN VOOR ORGANISATIES


Duurzame inzetbaarheid

Met GRIP helpen wij mensen in organisaties om gezond en met plezier aan het werk te zijn en te blijven. Hands-on en effectief. Ontdek hoe wij dit doen!

Medewerkersonderzoek

Veel medewerkersonderzoek slaagt er niet in om de gewenste beweging in te zetten. Met GRIP is een onderzoek ook een interventie. Met beweging als gevolg. Ontdek hoe dit werkt!

Business performance

Wij helpen met GRIP om gericht te werken aan de waarde van organisaties. Op uw omzet, winst en bedrijfswaarde, kortom op uw bedrijfsresultaten. Ontdek hoe wij dit doen.